8.20.2008

Istanbul dag 8

Daily:
First zijn we naar Kadıköy gegaan. Natuurlijk weer heerlijk zweety weer, maar niet zo'n nederlands shit weer. Eerst de tocht heen plakten we heerlijk met onze asses (berfu,vita en tante berfu) aan de stoelen vast. Toen hebben we ons begeven in de enorme markt drukte om presents te shoppen voor onze familie, een hele zoektocht. Daarna ben ik (again Vita) spijkerbroeken, maar jawel, in het hete weer gepast en een goeikoop-wah broek geshopt:) Daarna zijn we met z'n 3en nog door heel kadıköy gelopen en bij een heerlijk restaurantje echte döner gegeten met rijst,lekker! En berfu's tante S. heeft een te hete peper opgegeten en daarna 2 waterflesjes leeg gedronken en een bakje yoghurt, als afkoeling. Aaaah.

Yay, Bee en ik, zijn nog naar de grote winkelstraat gegaan om nog even rond te kijken. Eerst naar de suikeroom van Berfu gegaan, met het zilverwinkeltje. We hadden nog snel even bij de lokale supermarkt een biertje, een chocoladereep, en nootjes gekocht om hem te bedanken! Daarna kwam Cana naar haar oom toe en hebben we met haar de straat onveilig gemaakt.

Eerste stop. Dat was bij een mais kraampje. We hebben mais uit een bakje met extra smaakje (honing) op. Tweede stop. Op een cosy muurtje. Met onze bakjes mais. We kregen ook een heerlijke vita-shampoo en werden op de foto gezet door het promo-team. Oke mensen als je een advertising ziet met drie hippie meisje met peace handjes, call us! Daarna hebben we de fotograaf (die toen momenteel op een truck stond te fotografen) ook lekker op de foto gezet. Derde stop. Starbucks, zonder maisbakje. Weer lekker gedronken en gekletst plus foto's gemaakt, het was zo gezellig! Alleen was er een vieze 29-jarige man die Cana stalkte. Dus wij de security erbij gehaald, problem solved:) Op de starbucks deur hebben de we VitaBerfuCana quote gezet (zie foto). Na de super gezellige avond had Berfu's suikeroom ons naar huis getaxi-ed

Boughts:
Spijkerbroek (Vita)
Aansteker sleper (Vita)
Starbucks city mug (Vita)
Petjes x3 (Vita)
Pakketje suikeroom (V en B)

Bye lovely guys, VB (en een beetje C)

Geen opmerkingen: