8.15.2008

Istanbul dag 4

Daily:
Smorgens hebben we snel even naar huis gebeld en zijn met een geelbusje doorgereden naar Kadiköy, om daar per boot naar de Europese kant te gaan. In Kadiköy hadden we afgesproken met nicht nummer 3. Aan de overkant zijn we eerst naar het plaatsje Ortaköy gegaan. Daar hebben we lekker gegeten. Ook het restaurantje was schattig. Er waren bankjes met een leuk oude bloemen print, dus daar moest een foto van worden gemaakt! Daarna zijn we het stadje ingelopen, zooooooo mooi! Hele oude steegjes met gezellige restaurantjes, bloemen en veel kraampjes. Je kreeg echt zo'n vakantie-gevoel.

We hebben een snelle sightseeing Europese kant gedaan. Want we zijn meteen doorgereden naar het volgende stadje, Bebek. Eerst in veel taxi's gezeten en daarna waren we weer even gaan starbucksen. Ja, we zetten onze traditie voort:)

En als laatste was Taksim aan de beurt. Het heeft een enorm lange en leuke winkelstraat (YAY) en daar zijn we ook even gebleven. Lekker shoppend in het te hete weer, dus we gaan nog een keertje terug. Ook heeft de stad veel franse trekjes, zo leuk! Maar we hebben veel niet gezien, so we have to explore more.

Daarna weer de hele reis voortgezet in taxi-metro-taxi-boot-münübus. Ook zijn we nog naar de vrijdagmarkt gegaan en lekker veel fruit gedragen, waardoor we nu allebei twee spierbundels zijn! Dus lekker veel gedaan, gezien en gezweet.

Boughts:
Blauw oogjes (Berfu)
Heel veel eten (3)
Starbucks again (3)
Boot- heeel veel taxi's - metro - en busjes (3)

Bye Bye!

Geen opmerkingen: