8.18.2008

Istanbul dag 5

Daily:
Dit weekend hadden we besloten om een 'rust' dagje te houden, tenminste dat dachten we. Lekker zwemmen in het zomerhuis (lees; groot-groot-grooot huis) bij een vriendin van Berfu's tante. Dus wij hup meteen het zwembad in, lekker! Alleen het was te warm om in de zon te blijven zonnen, dus vijf minuten nadat we zonnebrand op hadden gedaan, lagen we alweer in het zwembad. En dat was naderhand geen goed idee. Onze ogen deden zeer, halleluja! Dus hebben we huilsessies ondergaan doormiddel van in elkaar ogen kijken en NIET je ogen dichtdoen.

Niet alleen wij waren 'in the pool' ook Coockie. Dat is dus geen parkietje maar een vreselijk stinkende-ooghangende-poepende-afgrijselijk-lelijke hond. BAH. En natuurlijk bleef Coockie bij zijn grootste vriendinnen liggen en slapen. Heel fijn. Nou hebben we een trauma door Coockie. Als we nog zo'n hond zien gaan we gillend naar huis.

Na een heel dagje zwemmen-zonnen-eten waren we moe, maar we zijn nog naar de grote winkelstraat (at night) geweest. Oh die lichtjes,lampjes en nu jawel hippe mensen! We hebben ze lang misgelopen maar at night in Istanbul waren finally hippe mensen (met ons erbij gerekend ofcourse). Nog wat gedronken en mensen gekeken (en zij naar ons!) en onze avondwandeling gehad. En om 1u lagen we knock-out in bed.

Boughts:
He-le-maal niks. We zijn aan het money-saven.

Daaaaaaaaaag, greets from Istanbul

Geen opmerkingen: