8.18.2008

Istanbul dag 6

Daily:
Rustdag deel 2. Ja we gaan verder met onze rust-zwemdag. Echt rusten is het niet maar wel lekker zwemmen met dit hete weer en een beetje in de zon (met factor 40, anders verbranden onze typisch nederlandse huidjes en dat moeten we ook niet hebben). Nu waren we in het zomerhuis van Berfu's oom. En we moeten zeggen hij heeft talent om heuvels in de weg niet te zien. De rit naar het huis was lekker shaky, but we've made it:) Dit zwembad was groter omdat ze dit delen met het appartement, en het was zeewater, geen chloor, dus geen huilsessies nodig voor vandaag!

Ook was er een meisje, Cana, die ook in het zomerhuis was, en ze kan heel goed engels praten (wat uitzonderlijk is hier) en she loves Amsterdam (especially the mushrooms). Echt een super aardig 18jarig meisje waar we gezellig mee konden kletsen. Dus we hebben ons wel vermaakt met z'n drieeen. So Cana, if you come to the Netherlands come visit us!

S'avonds hebben we met z'n allen ge-bbq. Lekker alleen net iets te veel gegeten, maar ach, het is vakantie! Het uitzicht vanaf het huisje was geweldig! Het zwembad, de lichtjes aan de overkant wauw! Het was een super leuke dag en erg vermoeiend. Dus lagen we weer rond 1u knock-out in ons bed. En kunnen mensen in het koude Holland lekker zien dat we op vakantie zşjn geweest, want we zijn bruiner geworden:)

Boughts:
status: money-saving

xoxo

Geen opmerkingen: