8.19.2008

Istanbul dag 7

Daily:
Yeah, again naar de Europese kant van Istanbul, naar Taksim (lees: crowded, franse straatjes, enge vismarkten met vreemde verkopers met nog vreemdere spullen, een 'goochel' kraampje met een nep mes en die een mes tussen mijn (vita) ribben stopt, ieh, plus een mega shopstreet met passages!) In de brandende hitte zijn we door Taksim heen geslenterd en alle passages ingeweest. We hebben veel gewinkeld en kwamen met aantal wat tassen thuis (waarvan de meeste presents waren voor anderen).

Ons meest consequente uitgave was toch wel het water. 25 eurocent p.p. Ook nog even wat gegeten want we vielen zowat om van de honger. Toen was het wandelen-wandelen (zoals Berfu's oma zegt), en winkels kijken. We kwamen in een soort van underground van markten terecht, een enorm doolhof. Toen wilden we voor onze vaders (moeilijk!) een cadeau kopen. In totaal hebben we een uur in een winkeltje gestaan en duizend dingen omvergehaald, en getwijfeld (onze beste eigenschap). Totdat we eindelijk iets hadden 2 mannen shirts voor onszelf en eentje voor B. haar vader. Ik kreeg ook een vreselijke hik-aanval, en ik kreeg van zeer attente turkse verkopers een glaasje water, et voila!

Nog even bij de Mac D. nog een ijssie gehaald en een eindeloze zoektocht gehad naar de britse ELLE, en gevonden! Toen heerlijk naar huis gegaan en een beetje uitgerust. Ik (V.) heb de ELLE van 472 bladzijdes helemaal doorgebladerd, love it!

Boughts:
Britse ELLE (Berfu voor Vita, aaah thanks!)
Zwart witte vlakken veters (Berfu)
Sterren veters (Vita)
Vriendinshirt nummer 1 wit met coole gast haha(Berfu)
Vriendinshirt nummer 2 rood ook cool (Vita)
Shirt vader (Berfu)
Trui vader (Vita)
Shirt sis (Vita)
Hugo Boss geurtje fake voor vader (Vita)

Au Revoir!

Geen opmerkingen: