7.24.2008

My faves

Op dit moment is mijn favoriete...

Model: Cato van Ee
Ze is een model van Nederlandse bodem, en ze staat op het punt het helemaal te maken in de Modellenbranche. Waarom? Cato heeft een vernieuwend gezicht en staat nog met beide lange beentjes op de grond. That's why we all love Cato, you go girl!



Actrice: Leighton Meester
Ze speelt de brunette 'Blair Waldorf' in de Amerikaanse (binnen kort ook nederlandse?) hitserie Gossip Girl. Natuurlijk is lievelingetje Serena ook een aanstormende actrice met ontzettend veel talenten. Maar iets in Leighton Meester spreekt mij aan. Ze heeft een mooi poppenhoofdje maar met ontzettend veel uitstraling. Ze is leuk, speelt onwijs goed haar rol en een opvallende personality. Daarom een driewerf hoera voor deze bruine schone.







Zangeres: Alison Sudol van A Fine Frenzy
Waarom? Ze maakt mooie ik-ga-lekker-picknicken-in-mooie-jurkjes-met-een-relaxt-gevoel-met-relaxte-mensen-met-een-goede-muzieksmaak-en-rood-wit-geblokt-picknickkleedjes-muziek. En niet te vergeten de leuke looks van deze mevrouw dragen ook bij aan een leuk uitzicht. Luister vooral 'Ashes and Wine' en 'Near to you'. lovely! En nog heerlijk rustgevend ook nog. Yay, we zijn er blij mee.





Geen opmerkingen: